REPARAȚII CAPITALE, CONSOLIDARE, MODERNIZARE CLĂDIRE EXISTENTĂ ȘI SCHIMBARE DE DESTINATȚIE DIN SPAȚIU COMERCIAL ÎN CLINICĂ MEDICALĂ
Cod SMIS 110753
S.C. NEFROLIFE S.R.L., cu adresa în Județul Iași, Localitatea Iași, Strada Teodor Codrescu, nr. 6C, a semnat Contractul de finanțare nr. 3051 în data de 07.09.2018 pentru proiectul cu titlul REPARAȚII CAPITALE, CONSOLIDARE, MODERNIZARE CLĂDIRE EXISTENTĂ ȘI SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN SPAȚIU COMERCIAL ÎN CLINICĂ MEDICALĂ, cod SMIS 110753, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacitaților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.
Valoarea totală a proiectului a fost de 5.466.038,63 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a fost de 3.656.875,84 lei.
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord – Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.
Obiectivul general al proiectului
Îmbunătăţirea capacităţii avansate de dezvoltare a serviciilor S.C. NEFROLIFE S.R.L., în vederea creşterii competitivităţii economiilor regionale şi naţionale. Obiectivul general s-a realizat prin : diversificarea producţiei clinicii medicale prin servicii care nu au fost prestate anterior; prin reparații capitale, consolidare, modernizarea clădiri existente şi schimbarea de destinație din spațiu comercial în clinică medicală; utilarea clinicii medicale cu echipamentele şi dotările corespunzătoare; reutilizarea activelor existente; angajarea de personal; adaptarea sistemului de management la cerințele moderne în domeniul asistenței stomatologice şi achiziţionarea unor servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiţii de performanţă astfel încât să asigure buna desfăşurare a activităţii de asistenţă stomatologică pentru clienţii existenţi şi clienţii potenţiali (un segment de clienți care, la momentul actual, la nivel național, nu poate beneficia de aceste servicii, în Romania neexistând încă o asemenea clinică).
Obiectivele specifice ale proiectului
Grupul țintă este format atât din beneficiari direcți (S.C. NEFROLIFE S.R.L., resursele umane angajate ca urmare a investiției, persoane fizice – clienții potențiali și actuali ai societăți, persoane juridice – firmele client din Iași și din regiune), cât și beneficiari indirecți (profesioniști și cercetători din domeniu – colaboratori ai S.C. NEFROLIFE S.R.L., cercetători în domeniu, locuitorii Municipiului Iași, s.a.).
Rezultate :
certificarea a doua sisteme de management, participarea la un targ de turism internationale pentru promovarea turismului dentar oferit de clinică.
EGALITATE DE ŞANSE
Egalitate de gen
Egalitatea de gen trebuie să constituie un obiectiv central al oricărei societăţi democratice care doreşte să creeze drepturi cetăţeneşti depline şi egale pentru toţi şi este intrinsec legată de dezvoltarea durabilă a acesteia, fiind vitală pentru punerea în practică a drepturilor omului. Egalitatea de gen constituie un obiectiv și la S.C. NEFROLIFE S.R.L..
Prin egalitatea între femei și bărbați în relatiile de muncă, firma S.C. NEFROLIFE S.R.L. întelege și respectă accesul nediscriminatoriu la : alegerea sau exercitarea liberă a unei profesii sau activități; angajare pe orice loc de munca vacant și la orice nivel al ierarhiei profesionale; promovare la orice nivel al ierarhiei profesionale; informare, orientare și consiliere profesională, programe de calificare/recalificare profesională, perfecționare, specializare; respectarea normelor de sanatate si securitate în munca, conform prevederilor legislatiei in vigoare; beneficii de natura salarială și nesalarială; sistemele de securitate și asistență socială.
Nediscriminare
Libertatea muncii este garantată prin Constituţie iar dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Prin discriminare se intelege orice deosebire, excludere, restrictie sau preferinta pe baza criteriilor prevazute de legislatia in vigoare. Orice discriminare directă sau indirectă faţă de un salariat, bazată pe criterii de sex, vârstă, apartenenţă naţională, rasă, culoare, etnie, religie, opţiune politică, origine socială, handicap, situaţie sau responsabilitate familială, apartenenţă sau activitate sindicală este interzisă.
Astfel, S.C. NEFROLIFE S.R.L., în mod direct, prin intermediul serviciilor prestate acordă o atenție deosebită promovării principiului nediscriminării și egalității de șanse, atât prin asigurarea accesului în spațiile clinicii medicale, dar mai ales prin prestarea de servicii de asistență stomatologică unei categorii speciale de pacienți: copii cu o tulburare din spectrul autist (TSA) şi/sau copiii cu dizabilităţi, cât şi persoane adulte cu dizabilităţi şi/sau care suferă de tulburări psihice, din toată zona Nord Est sau din restul ţării, chiar şi din Republica Moldova.
Asadar, S.C. NEFROLIFE S.R.L. respectă principiile de tratament și nediscriminare, atât ale pacienților cât și ale angajaților : proiectul a prevăzut angajarea a 2 persoane din categorii defavorizate.
Accesibilitate persoane cu dizabilităţi
Ca urmare a implementarii proiectului, clinica stomatologică deservește, cu precadere, o categorie specială de pacienți: copiii cu o tulburare din spectrul autist (TSA) şi copiii cu dizabilităţi, malformaţii, cât şi persoane adulte cu dizabilităţi, malformaţii şi/sau care suferă de tulburări psihice.
De asemenea, echipamentele și dotările ce au fost achizitionate au fost atent selecționate astfel încât să prezinte caracteristici adaptate la acest grup țintă, precum:
– echipamente ce operează în mod silențios: pentru pacienții cu autism, aceste echipamente vor face ca intervenția să nu fie traumatizantă și vor facilita procesul de adaptare al pacientului în noul mediu;
– masa de operație va putea fi manevrată în diverse poziții, fapt ce ajută la intervențiile pacienților cu nevoi speciale;
– s-a creat o rezervă, utilată cu 2 paturi, destinate pacienților a căror intervenție se desfasoară cu anestezie intravenoasă. Dupa trezire, aceștia necesită supraveghere pe parcursul zilei. Paturile din rezerva vor fi folosite cu precadere în cazul copiilor/adulților cu nevoi speciale.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului
Specialist in Durere Orofaciala coordonator al Centrului de Durere Orofaciala si Medicina Dentara a Somnului la
Ukiah Periodontics and Implant Center, Ukiah California
Advanced Endodontics, Santa Rosa California
Educatie si Formare:
Experienta Profesionala
2004-prezent: Medic stomatolog specialist in Durere Orofacial si Tulburarile ATM, practica stomatologica specializata in diagnosticul si tratamentul Durerii Orofaciale si al tulburarilor ATM, precum si managementul pacientilor cu apnee de somn cu ajutorul dispozitivelor de avansare mandibulara. Activitate stomatologica privata: 2004-2022 in Minnesota, USA, 2022-prezent California, USA
2020-prezent: Examinator, American Board of Orofacial Pain
2013-2015: Presedinte al Minnesota Sleep Society
2009-prezent: Director de curs, American Academy of Orofacial Pain
2002-2003: Profesor universitar, Catedra de Protetica Dentara, Facultatea de Stomatologie Iasi
2001-2002: Conferentiar universitar
1998-2000: Sef lucrari
1999-2000: Director al Ambulatorului universitar al Facultatii de Stomatologie Iasi
1993-1998: Asistent universitar
1998: medic primar in stomatologie generala, Ministerul Sanatatii Bucuresti
1994: medic specialist stomatologie generala, Ministerul Sanatatii Bucuresti
1991-1993: Preparator universitar
1993: Certificat stagiu clinic de Protetica Dentara, Hopitaux de Lyon, Universite Claude Bernard, Lyon France
Speaker pe domeniul Durerii Orofaciale si al tulburarilor ATM, precum si Medicina Dentara a Somnului, la conferintele anuale ale American Academy of Orofacial Pain, Minnesota Sleep Society, study clubs, Seminarii anuale ale Park Dental and The dental Specialists of Minnesota, Seminarii ale Metro Dentalcare, Mendocino Dental Fair, Humboldt Dental Association.
This will close in 20 seconds
OrthoArt Lab este un laborator de tehnică dentară specializat în realizarea dispozitivelor ortodontice. Suntem interesanți, în special, de oferirea unor produse de calitate superioară prin folosirea sistemelor inovative. Investiția în utilaje și materiale de ultimă generație, prezența constantă la cursuri mondiale și colaborarea directă cu medici ortodonți cu experiență ne-au determinat să atingem cele mai înalte standarde de calitate.
Prezent pe piața stomatologică din Italia încă din anul 2003, OrthoArt Lab s-a dezvoltat și în România prin deschiderea unui laborator în 2016. Avem colaboratori importanți, cum ar fi cea cu liderul mondial în tratamentul pentru apneea în somn SomnoMed și cu laboratorul Uniontech, împreună cu Orthoprofile, pentru dispozitivele de nouă generație realizate pe minișuruburi Benefit cu sistemul Easydriver.
OrthoArt Lab a pus, în ultimii ani, foarte mare accent pe medicina dentară a somnului, participând la foarte multe cursuri în Europa și urmărind îndeaproape centre de excelență în tratarea Sindromului de Apnee în Somn (SAS), cum ar fi Spitalul Universității din Antwerp (Belgia), unde am petrecut mult timp alături de Prof. Dr. Marc Braem, de la care am învățat protocoale și tipuri de tratament pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților care suferă de SAS în România.
Oferim colaboratorilor noștri posibilitatea de a-și proiecta împreună cu noi, în cabinet sau în laborator, dispozitivele personalizate în funcție de necesitate, pentru a căuta și a găsi soluțiile cele mai potrivite pentru tipul de tratament dorit și pentru a asigura pacienților un rezultat optim la sfârșitul tratamentului.
Cu o experiență dobândită în peste 20 de ani, laboratorul OrthoArt Lab oferă o gamă completă de dispozitive ortodontice: dispozitive mobile, fixe, funcționale, distalizatoare, dispozitive de reabilitare ATM, dispozitive pentru tratamentul Sindromului de Apnee în Somn, sisteme computerizate pentru deplasări dentare cu aliniatori invizibili. De asemenea, suntem implicați în organizarea de cursuri de formare teoretică și practică pentru medicii ortodonți.
This will close in 20 seconds