Estetica Dentara

Estetica dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos, natural și pe termen lung. Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică, 89% dintre pacienții care au ales tratamente de estetică dentară și-au îmbunătățit stima de sine și cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi, după ce au urmat tratamente de estetică dentară.

Beneficii:

 • Aspect natural al zâmbetului
 • Armonizarea trăsăturilor feței
 • Lucrările protetice sunt bio-estetice
 • Rezultate imediate și fără durere
 • Implicare directă a pacientului în alegerea nuanței și formei dinților
 • Garanție pe viață și certificat de asumare a calității

Estetica Dentara

IGIENIZARE PROFESIONALA

Profilaxia dentară este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament. Profilaxia constă intr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale. Mai mult, profilaxia previne și evoluția acestor afecțiuni odată ce ele au apărut.

Detartrajul dentar cu ultrasunete este o inovaţie care a revoluţionat îndepărtarea plăcii bacteriene, fără să lezeze gingiile sau limba.

Completăm igiena dentară prin periajul profesional, necesar pentru a netezi suprafețele și pentru a îndepărta complet eventualele reziduri ale plăcii bacteriane. Acest periaj este complet lipsit de durere, nu necesită mai mult de o ședință de tratament şi îţi oferă o senzație de prospețime de lungă durată.

Air-flow-ul

Este un tratament profilactic, care ajută la o igienizare profesională completă (după periaj şi detartraj). Acest procedeu se realizează cu ajutorul unui aparat care generează un jet de aer+apă+bicarbonat de sodiu, cu o presiune foarte mare, jetul fiind proiectat atât pe suprafeţele dentare, cât şi în zonele interdentare şi subgingivale (zone inaccesibile periajului manual).

 

GUIDED BIOFILM THERAPY – GBT

Biofilmul dentar, sau placa bacteriana este o substanță alb-gălbuie, de consistență moale, foarte aderentă, care se depunde pe suprafețele dure din cavitatea bucală (dinți, restaurări protetice, bonturile implanturilor dentare).

Biofilmul dentar este principalul factor determinant pentru:

 • tartru
 • carii
 • inflamatie gingivala ( gingivita)
 • boala parodontala

Este bine de știut că pelicula de biofilm nu poate fi niciodată îndepartată în totalitate prin masurile de igiena personală, de aceea  intervenția medicului stomatolog, la fiecare 6 luni, este indispensabilă.

 

Guided Biofilm Therapy (GBT) – Tratamentul ghidat al placii bacteriene:

Tratamentul este unul sistematic, predictibil, cu riscuri minime, adaptabil oricarei cateogorii de varsta si fiecarui pacient in parte.

Avantaje :

 • Procedura minim invaziva,
 • Sigur, eficace si bland cu dintii si tesuturile moi, implanturi si lucrarile protetice
 • Este confortabil pentru pacient, tratamentul fiind efectuat la o temperatura de irigare controlata, apa de gura utilizata poate fi incalzita.
 • Este eficient si rapid.
 • Este potrivit pentru preventia cariilor si a afectiunilor parodontale la copii si adolescenti.

Cui i se adreseaza?

 • Pacientilor cu sensibilitate mare la detartrajul clasic
 • Pacientilor operati parodontal in programul de mentenanta parodontala postoperatorie
 • Pacientilor diagnosticati cu boala parodontala incipienta
 • Pacientilor purtatori de lucrari protetice pe implanturi, respectiv dinti naturali,
 • Pacientilor purtatori de aparate dentare copii sau adulti

ALBIRE PROFESIONALA

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog.

Albirea dentară profesională se realizează  cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, precum laserul Epic Biolase și lampa ……..

Care sunt cauzele care duc la schimbarea culorii dinților?

Foarte puține persoane au un zâmbet complet alb, în mod natural, mai ales că odată cu înaintarea în vârsta, dinții sunt supuși acțiunii unor factori externi care duc la îngalbenirea sau pătarea acestora precum:

 • alimente și băuturi care schimbă culoarea dinților (cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele etc.)
 • obiceiuri vicioase precum fumatul
 • placa bacteriană/tartrul poate afecta în egală măsură culoarea dintelui natural

De la ce vârstă pot să îmi fac albire profesională?

Medicii stomatologi  recomandă albirea dentară profesională după vârsta de 18 ani, pentru ca pulpa dentară să fie complet dezvoltată.

Cât timp își va păstra zâmbetul meu strălucirea după procedură? Cât de des pot apela la albirea dinților?

Efectele procedurii de albire dentară profesională pot dura și până la 2 ani, menținerea acestora fiind influențate de obiceiurile de viață pe care le are pacientul pe termen lung (fumează sau consumă cu regularitate alimente și băuturi colorante).

Albirea dinților poate fi repetată fără a afecta sănătatea dinților la un interval de 2 sau 3 ani.

Riscurile albirii dentare profesionale

Înainte de realizarea albirii dentare, indiferent de tipul de tratament ales, zâmbetul trebuie să fie curat și sănătos. Astfel, procedura profilaxiei dentare este necesară înaintea oricărui alt tratament stomatologic. Aceasta implică detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air-flow și fluorizare și, pe lângă necesitatea pe care o prezintă înainte de orice tratament dentar, are și o mulțime de beneficii.

După albirea dentară cu laser, pacientii trebuie sa respecte câteva indicații:

 1. Indiferent de tratamentul de albire profesională ales, este recomandat ca igiena orală să fie păstrată precum înainte, cu periaj de 2 ori pe zi, suplimentat de folosirea aței dentare și apei de gură.
 2. După procesul de albire dentară, este indicat să se evite fumatul timp de 24 de ore, și pe cât posibil, este de preferat ca lichidele să fie consumate cu paiul pentru a evita colorarea.
 3. Deoarece dinții se albesc timp de 24-48 de ore și după ce tratamentul s-a încheiat, iar suprafața lor este mult mai absorbantă, în această perioadă nu este deloc recomandat consumul de alimente sau băuturi colorante precum cafeaua, ceaiul, fructele roșii, vinul, oțetul balsamic, sucul de tomate etc. 

Depistare Cancer Oral

Este cea mai simplă, rapidă şi non-invazivă modalitate de testare împotriva cancerului oral, boală ce afectează aproape 1 milion de persoane anual.

Cum se efectuează această investigație?

 • Informația vizuală prețioasă pe care o captează nu este vizibilă la lumina naturală și nu poate fi determinată prin nici o altă metodă.
 • Tehnologia modernă a VELscopeVx acționeaza prin emiterea unei lumini albastre folosită pentru a inspecta cavitatea bucală și limba în vederea depistării timpurii a formelor de cancer oral si precancer.
 • Culoarea albastră emisă de acesta are o anumită lungime de undă care penetrează stratul epitelial și stratul de bază, ajungând până la țesutul suport.
 • Aparatul Velscope Vx este singurul dispozitiv de acest tip aprobat de Health Canada și de Organizaţia Mondială a Sănătății.
 • Procedura nu implică aplicarea de substanțe chimice, dăunătoare organismului;
 • Lumina specială de culoare albastră nu este dăunătoare, ci doar determină țesutul sănătos să devină fluorescent, în timp ce țesutul traumatizat sau bolnav rămâne de un verde închis la culoare.
 • Stabilește clar zona din care trebuie prelevat țesut pentru biopsie, dacă este cazul

De ce este necesara investigatia cu VELscopeVx?

 • Simptomele cancerului oral în faze incipiente nu sunt vizibile cu ochiul liber;
 • Extinderea cancerului oral nu este asociată de obicei cu dureri acute;
 • Mai mult de 2/3 din totalitatea cancerelor orale sunt diagnosticate abia în stadiile avansate;
 • Depistarea timpurie a cancerului oral crește rata de supraviețuire la aproximativ 80%.

Rata de supraviețuire după cinci ani de la instalarea cancerului oral este de 50 – 60%, dar crește la 80-90% când este descoperit și tratat în faza incipientă!

OBTURATII SI INCRUSTATII

Caria dentara este o leziune care distruge tesuturile dure ale dintelui.

In fazele incipiente, ea nu poate fi observata decat de catre medicul dentist; atunci cand prezenta cariei este sesizata si de pacient, leziunile sunt deja avansate. De aici rezulta importanta controalelor periodice la cabinetul de stomatologie, pentru a putea surprinde imbolnavirea in stadiul incipient. Cu cat caria este surprinsa mai devreme, cu atat sacrificiul dintilor este mai mic, tratamentul este mai simplu, mai putin costisitor si necesita mai putine sedinte. La inceput, caria se manifesta ca o simpla coloratie maronie a dintelui. Ulterior apare o cavitate, care continua sa se mareasca. Daca procesul evolueaza, se produce si inflamatia pulpei dentare (“a nervului”), ceea ce duce la necesitatea indepartarii acesteia si la obturarea canalelor radiculare (“se omoara nervul”).

Tratamentul cariilor urmareste:

 • indepartarea in totalitate a tesuturilor dentare afectate,
 • protectia tesuturilor sanatoase, prin utilizarea unor materiale care izoleaza dintele de variatiile de temperatura,
 • reconstructia dintelui (plomba), cu ajutorul unor materiale care asigura in egala masura rezistenta, functionalitate si estetica.

Atunci cand caria dentara a distrus o mare parte din dinte, acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla obturatie (“plomba”). Peretii restanti sunt prea subtiri pentru a putea suporta presiunea care se exercita asupra dintelui atunci cand mancam si se pot fractura. De aceea este necesara protectia peretilor sanatosi, prin acoperirea lor cu o coroana dentara.

Intregul tratament al cariei dentare se realizeaza sub anestezie locala, care inlatura orice disconfort.

Ce sunt incrustațiile dentare?

Incrustațiile dentare sunt lucrări protetice foarte estetice, asemănătoare obturațiilor fizionomice, realizate în laborator pe bază de amprentare. Acest lucru le oferă o estetică deosebită, asemănătoare dintelui natural.

Acest tip de tratament dentar este recomandat de către medicii dentiști specialiști în estetică dentară ca o alternativă mult mai estetică și mai rezistentă pentru obturațiile dentare, mai ales grație culorii translucide, similară dintelui natural.

Cand ai nevoie de o incrustație dentară?

Un pacient poate opta pentru tratament cu incrustații dentare atunci când dintele a pierdut o parte din structura lui naturală și restaurarea acestuia nu necesită utilizarea unei coroane dentare.

Incrustațiile dentare sunt lucrări protetice ce oferă din nou estetica și funcționalitatea dintelui cu una sau două suprafețe tratate. Materialele utilizate în aceste restaurări protetice pot fi realizate din zirconiu, ceramică, compozit sau aliaj. În funcție de tipul de material ales, cu ajutorul incrustațiilor dentare realizate în laborator pot fi reabilitate funcționalitatea sau estetica dintelui, mai ales că aceasta din urmă este extrem de solicitată de către pacienții din întreaga lume.

Beneficii ale tratamentelor cu incrustații dentare

 • Durabilitate, incrustațiile dentare sunt mult mai rezistente decât obturațiile dentare clasice
 • Estetică deosebită, datorită culorii alese în laborator acestea sunt insesizabile
 • Tratament conservativ, minim invaziv
 • Protejează dinții pe termen lung de cariile dentare
 • Nu necesită timp de adaptare, nu creează diconfort. Senzația de natural se instalează încă de la început
 • Contribuie la eliminarea sensibilității dentare
 • Culoarea obținută nu se modifică, cum se întâmplă în cazul refacerii dintelui cu materiale compozite
 • Întăresc structura dintelui cu aproximativ 75%
 • Unul dintre cele mai mari beneficii în salvarea dintelui vătămat îl reprezintă evitarea unor tratamente extensive de restaurare dentară precum coroane dentare, punți, implanturi dentare.

 

FATETE DENTARE

Dacă nu ești mulțumit de zâmbetul tău, fie că este vorba de modificări de culoare, fisuri, ciobiri, spațieri sau înghesuiri minore, trebuie să știi că există fațetele dentare E-max – soluția stomatologică inovatoare care îți redă aspectul natural și frumos al dinților.

Fațetele dentare sunt lucrările protetice cele mai fizionomice, dar și cele mai delicate, realizate din materiale care arată exact ca smalțul natural al dinților tăi.

Prin tratamentul cu fațete dentare, se pot corecta numeroase imperfecțiuni de ordin estetic ale zâmbetului, precum forma și dimensiunea dinților naturali, spații interdentare mici, marmorație, denivelări inestetice la nivelul dintelui sau nuanța dinților.

Faţetele dentare se clasifică în funcţie de modul în care se aplică, în:

 • Faţete dentare „no prep”. Aceste faţete se aplică prin simplă adeziune, fără prepararea smalţului dentar;
 • Faţete dentare „prep”. Se aplică în urma preparării smalţului, printr-un grad minim de şlefuire.

Faţetele „no prep” sunt foiţe foarte fine de ceramica care se lipesc pe suprafaţa smalţului dintelui, fără nici o şlefuire a acestuia.

Sunt indicate de regulă, în anumite cazuri, pentru:

 • Dinţi uşor pătaţi sau puţin decoloraţi;
 • Umplerea spaţierii exagerate dintre dinţi;
 • Dinţi uşor înghesuiţi;
 • Dinţi prea micuţi;
 • Dinţi ciobiţi, zgâriaţi.

Candidaţii potriviti  pentru orice tip de faţete trebuie să îndeplinească anumite condiţii:

 • Să aibă o ocluzie echilibrată;
 • Să nu aibă fracturi dentare;
 • Să menţină o igiena dentară foarte bună.

Coroane Dentare

Coroanele dentare sunt restaurări protetice care protejează, oferă funcționalitate și estetică unui dinte care a trecut printr-un tratament dentar. În plus, coroana dentară va crește rezistența dintelui și îl va proteja de alte afecțiuni dentare.

O coroană dentară este folosită pentru a acoperi  în întregime un dinte deteriorat  sau poate fi folosită pentru a îmbunătăți aspectul, forma sau alinierea dinților. De asemenea, o coroană poate fi plasată deasupra unui implant pentru a oferi o formă și o structură asemănătoare dintelui natural.

 • zirconiu
 • ceramica
 • composit
 • aliaje metalice

Tipuri de coroane dentare și materiale din care pot fi realizate coroanele dentare

Coroana dentară poate fi realizată în culoarea dinților naturali din:

 • Zirconiu
 • Ceramică
 • Composit
 • Metalo-ceramica

Coroane dentare sau fațete?

Dacă îți dorești să ai din nou încredere în zâmbetul tău, atât coroanele dentare, cât și fațetele dentare sunt două opțiuni foarte populare cu rezultate de excepție.

Trebuie să știi că fațetele dentare sunt o variantă atunci când problema tratată are amploare mai mică și este de factură estetică: dinte pătat, dinte ciobit, fisuri minore ale dinților, mici goluri între dinți. Când problemele sunt de natură mai complexă: dinte rupt, dinte cu obturatie pe o suprafață foarte mare (cu risc crescut de fractură), dinte care a avut o obturație de canal, este nevoie de coroană dentară pentru a menține dintele cat mai mult timp pe arcada.

Puntile dentare

Acestea au fost utilizate cu succes timp de decenii atunci cand s-a dorit inlocuirea unor dinti pierduti. Este formata din minim 2 stalpi de punte, adica 2 coroane care se fixeaza pe dintii naturali iar intre acestia se gaseste corpul de punte, adica inlocuitorii dintilor lipsa. Din pacate, pentru a fixa puntea pe dintii stalpi, acestia trebuie sa fie preparati prin slefuire iar cateodata, dintilor respectivi li se face si tratament de canal. Asta inseamna ca, in plina era a implanturilor dentare, cand inserarea implantului sau a implanturilor ne scuteste de acest sacrificiu dentar, puntea dentara reprezinta o solutie invaziva. Progresul tehnologic inregistrat in ultimii ani precum si cercetarile din domeniul materialelor dentare, au condus la posibilitatea realizarii unor coroane si punti foarte rezistente si deosebit de estetice. Cu toate ca acum  implantul dentar este considerat „standardul de aur” atunci cand discutam despre inlocuirea dintilor, puntea dentara ramane inca o alternativa viabila, mai ales in situatia unor pacienti ce nu dispun de un buget corespunzator sau la care tratamentul cu implanturi nu este considerat ca fiind o solutie.

 

PROTEZE DENTARE

Ce este o proteză dentară?

Protezele dentare sunt dinți artificiali care înlocuiesc dantura pierdută a pacientului. Ele pot fi:

 • proteze dentare parțiale, atunci când completează spațiul liber lăsat de câțiva dinți;
 • proteze dentare totale când înlocuiesc toți dinții unei arcade.
 • Proteza scheletata.

Protezele dentare sunt realizate de regulă din plastic sau acrilat ori dintr-un material termoplastic flexibil și se mulează perfect pe gingii.

Odată cu purtarea protezei dentare, masticația și pronunția cuvintelor sunt cu mult îmbunățățite, iar încrederea în sine crește considerabil. În plus, proteza dentară împiedică schimbarea fizionomiei feței și protejează dinții naturali rămași.

În funcție de mobilitatea protezei:

 • proteză dentară mobilă
 • proteză dentară fixă – pe implanturi.

Protezele mobile, fie ca sunt partiale sau totale, provoaca resorbtia osului maxilar. Ori de cate ori se poate, inlocuiti dintii lipsa cu proteza fixate pe implanturi. Va veti simti mult mai bine, masticatia va fi mult mai eficienta si veti preveni resorbtia ireversibila de os. Cu toate acestea, daca din diverse motive amanati reabilitarea prin implanturi dentare, asigurati-va ca proteza dvs mobila este cat mai bine adaptata . Fixarea cu adezivii dentari este doar un mijloc ajutator iar pelicula de material trebuie sa fie cat mai fina, Periodic, in urma resorbtiei de os, proteza devine larga. Mergeti neintarziat la medic pentru a o rebaza (incarca), astfel incat sa nu miste in gura.

TRATAMENTE LASER

Tratamentul stomatologic cu laser este o tehnică non-invazivă de ultima generatia, extrem de precisă, rapidă și, foarte important, complet nedureroasă.

EPIC™ X Biolase este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albirea dinților, biostimulare/terapia durerii. Toate acestea au fost posibile datorită celor peste 25 de ani de inginerie și inovație BIOLASE®.

Laserul Biolase poate fi folosit și ca biostimulator, având un efect de grăbire a vindecării, de ameliorare a durerii, de stimulare a producției de colagen și efect anti-inflamator general.

În ce tratamente dentare folosim laserului EPIC™ X Biolase :

 • Albire dentara
 • Gingivectomii/gingivoplastii
 • Vestibuloplastii
 • Chiuretaje parodontale ( tratamentul bolii parodontale)
 • Excizii (fibroame, papiloame, epulis)
 • Frenectomii
 • Descoperire de implant
 • Decapusonare/expunere dd inclusi submucos
 • Biopsii
 • Hemostaza
 • Inchidere fistulă
 • Incizia și drenajul abceselor
https://clinicadoctoracatrinei.ro/wp-content/uploads/2021/04/Untitled-1-320x92.png

O echipă de medici profesioniști care lucrează cu materiale și echipamente de ultimă generație, am reușit să ne ridicăm la aceste standarde având un singur obiectiv: satisfacția pacientului.

Program

© 2016 – 2022 Clinica Dr. Acatrinei. Toate drepturile rezervate.

Catalina S. Morarasu


Specialist in Durere Orofaciala coordonator al Centrului de Durere Orofaciala si Medicina Dentara a Somnului la

Ukiah Periodontics and Implant Center, Ukiah California

Advanced Endodontics, Santa Rosa California

 • Specialist in durere orofaciala si tulburarile ATM (specialitate recunoscuta de American Dental Association)
 • Diplomat, American Board of Orofacial Pain
 • Diplomat, American Board of Dental Sleep Medicine
 • Fellow, American Academy of Orofacial Pain
 • Minnesota Sleep Society Past President

 

Educatie si Formare:

 • 2022- Competenta in utilizarea terapeutica orofaciala si estetica a toxinei botulinice si derma filleri, American Academy of Facial Esthetics
 • 2021-2022- Competenta in utilizarea in regenerarea faciala si stomatologica a PRF, Facial Esthetics prf.edu, Dr. Richard Miron
 • 2009 - Master of Science in Dentistry, University of Minnesota, School of Dentistry
 • 2009 - Diplomat, American Board of Dental Sleep Medicine
 • 2008 - Fellow, American Academy of Orofacial Pain
 • 2006 - Diplomat, American Board of Orofacial Pain; Orofacial Pain specialist
 • 2002 -2004: TMJ and Orofacial Pain Graduate Program- University of Minnesota, School of Dentistry (2 ani rezidentiat)
 • 1993 - 1997: Doctor in stiinte medicale stomatologie cu teza: “Disfunctii stomatognatice la bolnavii endocrini”, UMF “Gr.T.Popa” Iasi, Facultatea de Stomatologie

 

 • 1983 - 1988 – Diploma de licenta doctor- medic, Facultatea de Stomatologie, UMF “Gr.T.Popa” Iasi

Experienta Profesionala

2004-prezent: Medic stomatolog specialist in Durere Orofacial si Tulburarile ATM, practica stomatologica specializata in diagnosticul si tratamentul Durerii Orofaciale si al tulburarilor ATM, precum si managementul pacientilor cu apnee de somn cu ajutorul dispozitivelor de avansare mandibulara.  Activitate stomatologica privata: 2004-2022 in Minnesota, USA, 2022-prezent California, USA

2020-prezent: Examinator, American Board of Orofacial Pain

2013-2015: Presedinte al Minnesota Sleep Society

2009-prezent: Director de curs, American Academy of Orofacial Pain

2002-2003: Profesor universitar, Catedra de Protetica Dentara, Facultatea de Stomatologie Iasi

2001-2002: Conferentiar universitar

1998-2000: Sef lucrari

1999-2000: Director al Ambulatorului universitar al Facultatii de Stomatologie Iasi

1993-1998: Asistent universitar

1998: medic primar in stomatologie generala, Ministerul Sanatatii Bucuresti

1994: medic specialist stomatologie generala, Ministerul Sanatatii Bucuresti

1991-1993: Preparator universitar

1993: Certificat stagiu clinic de Protetica Dentara, Hopitaux de Lyon, Universite Claude Bernard, Lyon France

Speaker pe domeniul Durerii Orofaciale si al tulburarilor ATM, precum si Medicina Dentara a Somnului, la conferintele anuale ale American Academy of Orofacial Pain, Minnesota Sleep Society, study clubs, Seminarii anuale ale Park Dental and The dental Specialists of Minnesota, Seminarii ale Metro Dentalcare, Mendocino Dental  Fair, Humboldt Dental Association.

This will close in 20 seconds

OrthoArt


OrthoArt Lab este un laborator de tehnică dentară specializat în realizarea dispozitivelor ortodontice. Suntem interesanți, în special, de oferirea unor produse de calitate superioară prin folosirea sistemelor inovative. Investiția în utilaje și materiale de ultimă generație, prezența constantă la cursuri mondiale și colaborarea directă cu medici ortodonți cu experiență ne-au determinat să atingem cele mai înalte standarde de calitate.

Prezent pe piața stomatologică din Italia încă din anul 2003, OrthoArt Lab s-a dezvoltat și în România prin deschiderea unui laborator în 2016. Avem colaboratori importanți, cum ar fi cea cu liderul mondial în tratamentul pentru apneea în somn SomnoMed și cu laboratorul Uniontech, împreună cu Orthoprofile, pentru dispozitivele de nouă generație realizate pe minișuruburi Benefit cu sistemul Easydriver.

OrthoArt Lab a pus, în ultimii ani, foarte mare accent pe medicina dentară a somnului, participând la foarte multe cursuri în Europa și urmărind îndeaproape centre de excelență în tratarea Sindromului de Apnee în Somn (SAS), cum ar fi Spitalul Universității din Antwerp (Belgia), unde am petrecut mult timp alături de Prof. Dr. Marc Braem, de la care am învățat protocoale și tipuri de tratament pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților care suferă de SAS în România.

Oferim colaboratorilor noștri posibilitatea de a-și proiecta împreună cu noi, în cabinet sau în laborator, dispozitivele personalizate în funcție de necesitate, pentru a căuta și a găsi soluțiile cele mai potrivite pentru tipul de tratament dorit și pentru a asigura pacienților un rezultat optim la sfârșitul tratamentului.

Cu o experiență dobândită în peste 20 de ani, laboratorul OrthoArt Lab oferă o gamă completă de dispozitive ortodontice: dispozitive mobile, fixe, funcționale, distalizatoare, dispozitive de reabilitare ATM, dispozitive pentru tratamentul Sindromului de Apnee în Somn, sisteme computerizate pentru deplasări dentare cu aliniatori invizibili. De asemenea, suntem implicați în organizarea de cursuri de formare teoretică și practică pentru medicii ortodonți.

This will close in 20 seconds

Suna acum!