Clinică Stomatologică Ultra All Inclusive pentru tine și familia ta
#peCopou

- A SIGNATURE OF EXPERIENCE


Amplasată în inima Copoului, într-un cartier rezidențial, într-o locație modernă, clinica stomatologică Dr. Acatrinei este dotată cu tehnologii și echipamente de ultimă oră, care să ofere maxim confort și stare de bine pacienților săi.

Experiența, implicarea în comunitatea de specialiști, grija față de pacienți și spiritul de lideri au avut o contribuție esențială la creșterea și definirea brandului Clinica Dr. Acatrinei.

Clinică Stomatologică specializată în implantologie SKY fast & fixed Bredent

Clinica Dr. Acatrinei se află în Iași, în inima Copoului și este una dintre cele mai dotate clinici din Iași, dar și din zona Moldovei. Clinica stomatologică oferă tratamente sigure și rapide de redobândire a zâmbetului prin metoda SKY fast & fixed bredent.

Cu o experiență de peste 15 ani în implantologie, Specialistul nostru certificat Bredent, dr. Dragoș - Daniel Acatrinei, folosește înalta tehnologie germană pentru înlocuirea dinților de pe arcadă.

A Signature of Experience


Amprenta personală și profesională a fondatorilor, dar și cei 15 ani de expertiză medicală în oferirea unor servicii stomatologice moderne, sigure și rapide, au contribuit la definirea serviciilor stomatologice Ultra All Inclusive pentru tine și familia ta #peCopou. Servicii complete pentru adulți și copii, gândite sub egida unor pachete și abonamente pentru sănătatea dinților întregii familii.

Echipa Clinicii Dr. Acatrinei abordează cu excelență și profesionalism toate domeniile medicinei dentare, acoperind servicii de implantologie, ortodonție, estetică dentară, endodonție microscopică, radiologie digitală, dar și chirurgie dentară.

Dr. Dragoș - Daniel Acatrinei

Dr. Dragoș - Daniel Acatrinei este specialist în Implantologie Orală, Chirurgie Dento-Alveolară și Chirurgie Stomatologică și Maxilo-Facială, experiența căruia și-a lăsat semnătura asupra funcționalității și esteticii dinților pacienților săi. Este unul dintre puținii medici stomatologici specializați SKY fast & fixed Bredent și consideră că “SKY fast & fixed este unica metodă de tratament care oferă pacientului trecerea de la lucrări vechi și dinți compromiși la o lucrare provizorie fixă”, făcând proteza mobilă să devină istorie.

Dr. Laura - Camelia Acatrinei

Medic primar în Stomatologie Generală și Specialist în Endodonție, Dr. Laura - Camelia Acatrinei are grijă de funcționalitatea și estetica dinților tăi și reușește, prin tratamentele pe care le oferă, să readucă zâmbetul pe fețele pacienților.

Echipa

Echipei Echipa Clinicii Dr. Acatrinei abordează toate domeniile medicinei dentare și oferă serviciile stomatologice complete pentru tine și familia ta

Contactează-ne

Contactează-ne pentru orice întrebare sau programează-te telefonic folosind numărul de mai jos, ori folosind formularul de contact.

Strada Teodor Codrescu, nr. 6C, Iași
0747.796.399
office@clinicadoctoracatrinei.ro
https://clinicadoctoracatrinei.ro/wp-content/uploads/2021/04/Untitled-1-320x92.png

O echipă de medici profesioniști care lucrează cu materiale și echipamente de ultimă generație, am reușit să ne ridicăm la aceste standarde având un singur obiectiv: satisfacția pacientului.

Program

© 2016 – 2022 Clinica Dr. Acatrinei. Toate drepturile rezervate.

Catalina S. Morarasu


Specialist in Durere Orofaciala coordonator al Centrului de Durere Orofaciala si Medicina Dentara a Somnului la

Ukiah Periodontics and Implant Center, Ukiah California

Advanced Endodontics, Santa Rosa California

 • Specialist in durere orofaciala si tulburarile ATM (specialitate recunoscuta de American Dental Association)
 • Diplomat, American Board of Orofacial Pain
 • Diplomat, American Board of Dental Sleep Medicine
 • Fellow, American Academy of Orofacial Pain
 • Minnesota Sleep Society Past President

 

Educatie si Formare:

 • 2022- Competenta in utilizarea terapeutica orofaciala si estetica a toxinei botulinice si derma filleri, American Academy of Facial Esthetics
 • 2021-2022- Competenta in utilizarea in regenerarea faciala si stomatologica a PRF, Facial Esthetics prf.edu, Dr. Richard Miron
 • 2009 - Master of Science in Dentistry, University of Minnesota, School of Dentistry
 • 2009 - Diplomat, American Board of Dental Sleep Medicine
 • 2008 - Fellow, American Academy of Orofacial Pain
 • 2006 - Diplomat, American Board of Orofacial Pain; Orofacial Pain specialist
 • 2002 -2004: TMJ and Orofacial Pain Graduate Program- University of Minnesota, School of Dentistry (2 ani rezidentiat)
 • 1993 - 1997: Doctor in stiinte medicale stomatologie cu teza: “Disfunctii stomatognatice la bolnavii endocrini”, UMF “Gr.T.Popa” Iasi, Facultatea de Stomatologie

 

 • 1983 - 1988 – Diploma de licenta doctor- medic, Facultatea de Stomatologie, UMF “Gr.T.Popa” Iasi

Experienta Profesionala

2004-prezent: Medic stomatolog specialist in Durere Orofacial si Tulburarile ATM, practica stomatologica specializata in diagnosticul si tratamentul Durerii Orofaciale si al tulburarilor ATM, precum si managementul pacientilor cu apnee de somn cu ajutorul dispozitivelor de avansare mandibulara.  Activitate stomatologica privata: 2004-2022 in Minnesota, USA, 2022-prezent California, USA

2020-prezent: Examinator, American Board of Orofacial Pain

2013-2015: Presedinte al Minnesota Sleep Society

2009-prezent: Director de curs, American Academy of Orofacial Pain

2002-2003: Profesor universitar, Catedra de Protetica Dentara, Facultatea de Stomatologie Iasi

2001-2002: Conferentiar universitar

1998-2000: Sef lucrari

1999-2000: Director al Ambulatorului universitar al Facultatii de Stomatologie Iasi

1993-1998: Asistent universitar

1998: medic primar in stomatologie generala, Ministerul Sanatatii Bucuresti

1994: medic specialist stomatologie generala, Ministerul Sanatatii Bucuresti

1991-1993: Preparator universitar

1993: Certificat stagiu clinic de Protetica Dentara, Hopitaux de Lyon, Universite Claude Bernard, Lyon France

Speaker pe domeniul Durerii Orofaciale si al tulburarilor ATM, precum si Medicina Dentara a Somnului, la conferintele anuale ale American Academy of Orofacial Pain, Minnesota Sleep Society, study clubs, Seminarii anuale ale Park Dental and The dental Specialists of Minnesota, Seminarii ale Metro Dentalcare, Mendocino Dental  Fair, Humboldt Dental Association.

This will close in 20 seconds

OrthoArt


OrthoArt Lab este un laborator de tehnică dentară specializat în realizarea dispozitivelor ortodontice. Suntem interesanți, în special, de oferirea unor produse de calitate superioară prin folosirea sistemelor inovative. Investiția în utilaje și materiale de ultimă generație, prezența constantă la cursuri mondiale și colaborarea directă cu medici ortodonți cu experiență ne-au determinat să atingem cele mai înalte standarde de calitate.

Prezent pe piața stomatologică din Italia încă din anul 2003, OrthoArt Lab s-a dezvoltat și în România prin deschiderea unui laborator în 2016. Avem colaboratori importanți, cum ar fi cea cu liderul mondial în tratamentul pentru apneea în somn SomnoMed și cu laboratorul Uniontech, împreună cu Orthoprofile, pentru dispozitivele de nouă generație realizate pe minișuruburi Benefit cu sistemul Easydriver.

OrthoArt Lab a pus, în ultimii ani, foarte mare accent pe medicina dentară a somnului, participând la foarte multe cursuri în Europa și urmărind îndeaproape centre de excelență în tratarea Sindromului de Apnee în Somn (SAS), cum ar fi Spitalul Universității din Antwerp (Belgia), unde am petrecut mult timp alături de Prof. Dr. Marc Braem, de la care am învățat protocoale și tipuri de tratament pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților care suferă de SAS în România.

Oferim colaboratorilor noștri posibilitatea de a-și proiecta împreună cu noi, în cabinet sau în laborator, dispozitivele personalizate în funcție de necesitate, pentru a căuta și a găsi soluțiile cele mai potrivite pentru tipul de tratament dorit și pentru a asigura pacienților un rezultat optim la sfârșitul tratamentului.

Cu o experiență dobândită în peste 20 de ani, laboratorul OrthoArt Lab oferă o gamă completă de dispozitive ortodontice: dispozitive mobile, fixe, funcționale, distalizatoare, dispozitive de reabilitare ATM, dispozitive pentru tratamentul Sindromului de Apnee în Somn, sisteme computerizate pentru deplasări dentare cu aliniatori invizibili. De asemenea, suntem implicați în organizarea de cursuri de formare teoretică și practică pentru medicii ortodonți.

This will close in 20 seconds

Suna acum!